ELMOPEDER


SUPER SOCO CUx

Super SOCO CUx är den senaste innovativa elektriska scootern från märket Super SOCO. Elmopeden är designad för den europeiska marknaden och har bland det mest generösa benutrymmet på marknaden. Kör upp till 75 km/laddning. APP-funktion ingår i 3 år.
CUX erbjuder en fantastisk körupplevelse och levereras i färgerna röd, vit, grå & svart.

Pris: 29.900kr

LÄS MER HÄR (Eller klicka på bilden)


SUPER SOCO TC

SUPER SOCO TC är utrustad med dagens bästa och nyaste teknik. Fira återfödelsen av klassikerna från 50-talet och initiera samtidigt en ny era av elektrisk rörlighet. Super SOCO TC sätter definitivt nya standarder inom elektrisk rörlighet.

Fantastisk körupplevelse som levereras i färgerna svart, grön & blå.

Pris: 39.900kr

LÄS MER HÄR (Eller klicka på bilden)


SUPER SOCO TSx

Super Soco TSx är en ultimat och smart elmoped med en förbättrad körprestanda och energieffektivitet än sin föregångare. Med den lätta ramen och smidiga hanteringen tar du dig genom trafiken enkelt och säkert.

TSx utmärker sig med en aggressiv design och drivs av en kraftig elmotor. TSx erbjuder en hög nivå av modern finish med en bestämd och praktisk stil.
Här får du en fantastisk körupplevelse tillgänglig i färgerna röd, orange, svart & grå.

Pris: 39.900kr

LÄS MER HÄR (Eller klicka på bilden)


TALARIA STING L1E

Talaria STING är en innovativ elektrisk motocrossmoped med framtiden i sikte. Kombinationen av kraft, prestanda och tillförlitlighet gör körningen till ett rent nöje. STING har både en lätt ram, en kraftfull elmotor med omedelbart vridmoment och en intelligent växellåda.

Med det kompakta och perfekt balanserade chassit är STING den perfekta elmopeden som går både tyst och miljövänligt. En lätt och flexibel elcross i mopedklass 1 som levereras med standardutrustning av hög kvalitét.

Pris: 49.900kr

LÄS MER HÄR (Eller klicka på bilden)